Hirdetés

A csodálatos Pókember - Minőségi poszterek

|

Nem férnek a bőrükbe A csodálatos Pókember marketingesei, hiszen szinte napról napra látnak el minket anyagokkal, még ha tetszetős, brutális és minőségi plakátról van is szó.

Hirdetés

A nemzetközi előzetest követően befutott két igencsak szemrevaló poszter is a megújult hálószövögetőről, melyet Marc Webb (500 nap nyár) kíván rendbeszedni. Hogy mennyivel lesz jobb, mint a Sam Raimi nevéven fémjelzett Pókember trilógia, az a jövő zenéje, de Andrew Garfield legaláb olyan tökéletesen passzol Peter Parker-hez, mint régebben Tobey Maguire. A tovább mögött megtalálhatjátok a már emlegetett két tetszetős plakátot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.