Hirdetés

A csodálatos Pókember - Nemzetközi Trailer

|

Nemzetközi előzetesen virít a Pókember trilógia rebootjának tekinthető A csodálatos Pókember, amely az egyértelmű emlékeztető mellett tartalmaz néhány új jelenetet is.

Hirdetés

Andrew Garfield hálószövögetőként próbálja elhitetni velünk, hogy képes felvenni a versenyt Tobey Maguire-rel, akihez bár fűződnek kínos pillanataink a trilógia alatt, mégis szinte összeforrt a neve és arca Pókemberével. A csodálatos Pókember reboot-ban kedvenc pókunknak ezúttal új szerelme lesz Gwen Stacy (Emma Stone) képében, és ellenfele sem a Sam Raimi filmjeiben már látottak közül való: Pókember ezúttal Gyíkkal (Rhys Ifans) veszi fel a harcot, aki keményebb ellenfélnek bizonyul, mint amire álmában is számított.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.