Hirdetés

A csodálatos pókember - Tv Spot #2

|

Két vadonatúj tv spot látott napvilágot a hálószövögető újragondolt kalandjához, melynek premierje már szinte a nyakunkon van és elválik majd, hogy megérte-e a rebootot kivitelezni.

Hirdetés

Olvasóink közül is sokan nehezen fogadják el, hogy egy viszonylag nem régi trilógiát vesznek elő és rebootolnak, azt pedig még inkább sérelmezik, hogy Tobey Maguire-t leváltották. Megint mások éppen ennek örülnek és ha Peter Parker története tisztességesen be lesz mutatva (úgy, ahogyan Nolan visszaszerezte Batman megtépázott hírnevét), akkor madarat lehet velünk majd fogatni. Mi itt a CineStar-nál nem mernénk messze menő következtetéseket levonni, de TomPowell kollégánk már tűkön ülve várja a premiert és azt, hogy megtudja Andrew Garfield hajzseléjének a nevét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.