Hirdetés

A Dark Harvest véres trailerében Az éhezők viadala, A falu és a Logan futása keveredik

|

"Ha ebben a városban születtél, el vagy átkozva" - hirdeti a film marketingje.

Hirdetés

Az MGM stúdió nemrég bemutatta a Dark Harvest című horrorfilm első előzetesét, amelyet a brit filmes, David Slade (Cukorfalat, Alkonyat: Napfogyatkozás, A sötétség 30 napja, Black Mirror: Bandersnatch) hozott tető alá, és amely már most októberben érkezik is.

Az azonos című könyv alapján készült film egy kisvárosban játszódik, ahol a fiataloknak minden évben szembe kell nézniük egy lénnyel abban a reményben, hogy elnyerjék a távozás lehetőségét.

Hirdetés

Az említett legendás szörnyeteg az October Boy névre hallgat, ami minden Halloweenkor henteskéssel a kezében előjön a kukoricaföldekről, és utat tör magának azok felé, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembeszálljanak vele.

A film eredetileg még 2022-ben került volna a mozikba, de ez nem történt meg, most pedig a stúdió végül úgy döntött, hogy inkább rögtön VOD-ra dobja ki a végeredményt, méghozzá októberben, a Halloween-szezonban. A film tehát október 13-án debütál online.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.