Hirdetés

A diktátor - Trailer 18 éven felülieknek

|

Mindig is tudtuk, hogy Sacha Baron Cohen nem teljesen normális. Legalábbis a filmjei alapján ezt szűrhetjük le, és ez az őrület idén folytatódni fog új mozijában is.

Hirdetés

Borat, Ali G vagy épp Brüno megformálója, Sacha Baron Cohen ismét egy fergetegesnek tűnő és egyben polgárpukkasztó vígjátékkal akarja megmozgatni rekeszizmainkat. Ez már rögtön a friss "Red band" trailerből kiderül, és engem megvettek vele kilóra. Komolyan mondom, ennyit még előzetesen nem röhögtem. Nem egy mosoly, nem kacagás hanem az az igazi fetrengős röhögés. Annyira eltalált a szerep és akkora a poénáradat, hogy nem találok szavakat. Természetesen lehet az én humorommal van probléma, és kicsit aberrált vagyok, de az utolsó helikopteres jelenetet ötször néztem vissza. Reméljük nem lőttek el a trailerekben minden puskaport, és marad még meglepetés a filmre. A külföldi premier május 16. A tovább mögött pedig jöjjön a trailer Admiral General Aladeen New York-i kalandjáról, 18 éven felülieknek természetesen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.