Hirdetés

A Fantázia Bajnokai - Támogassunk magyar fantasy-sorozatot!

|

Fiktív karakterek szabadultak el világunkban!

Hirdetés

Egy maroknyi, lelkes fiatalból álló kis csapat arra adta a fejét, hogy honi urbán-fantasy szériát hozzon létre. Minőségit, természetesen. Ez azonban nem megy csak úgy magától, bárminemű támogatás nélkül, így a srácok azon adakozó szándékú emberek segítségét kérik, akik szeretnék, ha a hazai sorozatpaletta gazdagodna egy fantasztikusabb jellegű szériával. 

Hirdetés

A történet a következő volna: egy teljhatalmú Entitás világunkra uszít egy rakás fiktív karaktert azzal a céllal, hogy némi jutalom fejében (aki nyer, az valósággá válik) küzdjenek meg egymással. Egyelőre ennyit tudunk és nem többet, de tekintve, hogy Guba Tamás (a sorozat forgatókönyvírója) és társai egy egész évadban gondolkodnak és már a második szezonra is lennének ötleteik, egész biztos van még más is a tarsolyukban. Ehhez azonban össze szeretnének szedni az alkotók egy kis pénzösszeget, mert ugye jó munkához sokszor zseton is szükségeltetik. (300.000 dollárt kellene összegyűjteniük, a gyűjtés az Indiegogo-n megy, de face-en is megtalálhatjátok őket, ha még több információt szeretnétek magatokhoz venni.)

A projekthez egyébként máris leszerződött egy nagyon is ismert arc...Bocsánat, hang! Kautzky Armand személyében, akit sokan Pierce Brosnan magyar hangjaként ismerhetnek. De ha ez még nem elég, a sorozatban a tervek szerint olyan legendás karakterek is cameóznának, mint Sherlock Holmes és még sokan mások. Végezetül pedig nézzünk meg három önerőből készített kis karakterorientált teasert. Ebből kaphatunk némi ízelítőt abból, hogy miként is képzelik a fiúk ezt a projektet:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.