Hirdetés

A fehér király trailer - brit produkció magyar könyvből

|

A fehér király, melyet Dragomán György könyvéből adaptáltak vászonra, egy 50 másodperces teaserrel mutatkozik be.

Hirdetés

Nem olyan régen fejeződött be A fehér király forgatása, amit Dragomán György nagysikerű könyve alapján készített el Jörg Tittel és Alex Helfrecht rendezők. A mai nap pedig kijött a film első kedvcsináló előzetese.

Hirdetés

A 2005-ben megjelent Dragomán-könyv körülbelül 30 nyelvre lett lefordítva, története pedig egy disztópikus világban játszódik, pontosabban egy olyan totalitárius berendezkedésű országban, ahol a 12 éves főszereplő apját árulás vádjával munkatáborba hurcolták. A kisfiú és édesanyja ezután megbélyegezve és fenyegetettségben fog élni, a sztori pedig arra fókuszál, hogy mindezt hogyan dolgozza fel a kamasz.

A film először az Edinburgh-i filmfesztiválon fog bemutatkozni június 18-án, a nagyközönség pedig valamikor 2016 végén, 2017 elején láthatja majd. Főszereplők: Agyness Deyn, Jonathan Pryce, Fiona Shaw, Ólafur Darri Ólafsson, Greta Scacchi és Lorenzo Allchurch.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.