Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Szinkronos előzetes

|

Mindenki feláldozható! - hirdeti a frissen megjelent A feláldozhatók 2 szinkronos előzetes, melyben a korábban közzé tett szinkronhangok szolgáltatják az akció magját.

Hirdetés

A Feláldozhatók folytatásában személyes ügy érdekében küzdenek a feláldozhatók. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews), Billyvel, a kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) kiegészülve, Mr. Church (Bruce Willis) hívására újra összeállnak, hogy megbosszulják egy testvérük halálát, akivel egy félresikerült akció folyamán végzett az ellenség. A bosszúhadjárat azonban hamarosan világmentő akcióba torkollik, amikor kiderül, hogy az ellenség birtokában van 2,7 kg tiszta plutónium, amivel akár az egész világ egyensúlyát fel lehet bomlasztani. A folytatást a Con Air című film rendezője, Simon West dirigálja. A film hazai bemutatója augusztus 30.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.