Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Teaser Trailer

|

Lényegében fél perces sincs A feláldozhatók folytatásának teaser trailere, ugyanis csupán a hamarosan várható nagyobb volumenű előzetest vetíti előre. Azért pár robbanást mutatnak!

Hirdetés

A feláldozhatók 2 sztorija: Miután Tool-t (Mickey Rourke) brutálisan meggyilkolják egy küldetés alatt, társai megesküsznek rá, hogy megbosszulják őt. Azonban nem ők az egyetlenek, akik vérért cserébe vérrel szeretnének fizetni. Tool gyönyörű és fiatal lánya, Fiona belefog a saját bosszúszomjas küldetésébe, ám bonyolódnak a dolgok, mikor elfogja őt egy könyörtelen diktátor és váltságdíjat követel érte. Most Barney-n (Sylvester Stallone) és csapatán a sor, hogy mindent kockára tegyenek volt barátjuk lányáért és az emberiségért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.