Hirdetés

Félelem A Függetlenség Napja: Feltámadás első klipjében

|

Kijött az első filmrészlet A Függetlenség Napja: Feltámadáshoz.

Hirdetés

Valahogy nem tud meggyőző lenni A Függetlenség Napja: Feltámadás eddigi marketinganyaga, mi szerint ez egy jó film lesz. Mai szemmel nézve persze az első sem az, de jókor volt jó helyen és még mindig van egyfajta nosztalgikus bája. Ellenben a Feltámadás eddig a steril CGI-al és a minden eddiginél jobban leamortizált Földdel tudta magát eladni, na meg persze Jeff Goldblummal, aki akármilyen is lesz a film, David Levinsonként 20 év távlatából is imádni való.

Hirdetés

Érkezett is egy őt a középpontba állító filmrészlet, amelyben a Charlotte Gainsbourg (Nimfomániás) által alakított  Catherine Marceaux szimbólum kutatójával próbálnak megfejteni egy titokzatos jelképet, amely félelmet vált ki egyesekből. A filmben még feltűnik Bill Pullman, Vivica A. Fox, Maika Monroe, Joey King, Liam Hemsworth, William Fichtner, Jessie T. Usher, Sela Ward, és Brent Spiner is, a világpusztítást ezúttal is Roland Emmerich irányítja a bemutató pedig július 4.-e helyett június 23.-a.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.