Hirdetés

A Függetlenség Napja: Feltámadás - ne szórakozz a Földdel!

|

A 20th Century Fox gondoskodott róla, hogy ezen a hétvégén se maradjunk A Függetlenség Napja: Feltámadás videók nélkül, ugyanis kiadott egy TV Spotot és két kulisszák mögötti videót is.

Hirdetés

Az idegenek kicsit zabosak, amiért belepiszkáltunk a rendszereikbe (hogy akkor mit szólnának a Windows 10-hez, az már egy másik téma), ezért újult erővel támadnak a Földre, csakhogy az emberiségnek volt húsz éve arra, hogy felkészüljön... a felkészülhetetlenre. 

Hirdetés

Roland Emmerich - visszaragadva a katasztrófafilmek rendezésének gyeplőjét Bryan Singertől, aki az X-Men: Apokalipszis elkészítésének erejéig magához vette azt - ismételten befűt majd a földlakóknak és földön nem lakóknak egyaránt, ugyanakkor bármennyire is van nekünk egy Jeff Goldblumunk, egy Liam Hemsworth-ünk és egy Bill Pullmanunk, az űrlények sajnos más ligában játszanak, elvégre lényegében a legnagyobb nevezetességeinkkel legóznak. Azért még nem veszett minden remény oda, erre hívja fel a figyelmet a #DontMessWithEarth TV Spot is: 

A 20th Century Fox ezenkívül kiadott két kulisszák mögötti videót, amelyben megszólalnak a színészek és láthatjuk a forgatási helyszíneket is: 

A Függetlenség Napja: Feltámadás hazánkban június 23-án debütál. Ott lesztek rajta?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.