Hirdetés

A Ghost Story - előzetes

|

David Lowery az Elliott, a sárkány rendezése után rendhagyó kis független filmmel jelentkezett a Sundance fesztiválon, amelyben egy lepedőt borít az idei legjobb férfi színészre, Casey Affleckre.

Hirdetés

A történet szerint egy férfi, C (Casey Affleck) meghal egy autóbalesetben és miután felesége, M (Rooney Mara) leteríti egy lepedővel a halottas házban, felül és visszatér közös házukba, hogy tanúja legyen a nő gyászának, és további életének. 

Hirdetés

A film pozitív visszhangot váltott ki a nézőkből a Sundance fesztiválon bizarr és meditatív narratívája, valamint a kísérletező szellemisége miatt. A kritikusok azt állítják, nem érdemes többet megtudni róla mielőtt megnézzük - de nem fordulatok vagy csavarok miatt, hanem a szokatlansága végett. Bemutatója július 7-én lesz az Egyesült Államokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.