Hirdetés

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - Charlie Sheen trailere

|

Íme Francis Ford Coppola fiának újabb filmje, amelynek legelső trailerét tekinthetjük meg éppen, melyben Charlie Sheen ugyanazt alakítja, akit az utóbbi időben szinte mindenhol.

Hirdetés

A történet: Charles Swan III (Charlie Sheen) egy olyan grafikus dizájner, akiért oda vannak a nők, ráadásul piszkosul gazdag és sármos is, a népszerűségéről nem is beszélve. Amikor azonban barátnője szakít vele nőügyei miatt, az élete egy csettintésre elromlik. Charlie kétségei közepette elkezd fantáziálni korábbi félrecsúszott kapcsolatairól és ezek segítik hozzá ahhoz, hogy beteljesedjen élete. A Roman Coppola (Holdfény királyság) által rendezett vígjáték 2013. február nyolcadikán kerül a mozikba a tengerentúlon, a további szerepekben pedig a következő színészeket/színésznőket látjuk: Aubrey Plaza, Patricia Arquette, Mary Elizabeth Winstead, Bill Murray és Jason Schwartzman.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.