Hirdetés

A Grand Budapest Hotel - Itt a második zseniális trailer

|

Wes Anderson következő rendezése, A Grand Budapest Hotel 2014 egyik leginkább várt filmje, legalábbis az első és a mostani előzetes alapján remekül fogunk mi szórakozni és nem csak a Budapest név miatt!

Hirdetés

Sokkal többet nem tudunk elmondani Wes Anderson (Holdfény királyság, A fantasztikus Róka úr) projektjéről, mint amit az első trailer esetében leírtunk, ezért inkább csak idebiggyesztjük a szereplők tetemes listáját: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Saoirse Ronan, F. Murray Abraham, Edward Norton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Lea Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwarztman, Jude Law, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Tom Wilkinson, Bill Murray és Owen Wilson. A külföldi premier 2014. március 7.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.