Hirdetés

A háború utáni Japán szörnyűségei uralják a Godzilla Minus One trailerét

|

A japánok 2016 óta először állnak elő a legendás szörnnyel foglalkozó produkcióval.

Hirdetés

Kijött az első előzetese a Godzilla Minus One című filmnek, ami már csak azért is különleges, mert a sok hollywoodi produkció után ezúttal a legendás bestia hazatér, és a 2016-os Shin Godzilla óta először japán alkotók kezei között pusztít és beszél majd társadalmi problémákról. 

Takashi Yamazaki filmje ugyanis nem kerüli meg a történelmi kontextust: az előzetesben nagy szerepet kapnak a háború utáni szenvedés képei ("Japán mindent elvesztett" - hangzik el a trailerben), illetve azok a nukleáris kísérletek, amik tragédiához vezetnek.

Hirdetés

A megjelenő hadihajók és fegyverek pedig arra engednek következtetni, hogy harci jelenetekből sem lesz hiány. Nézzétek csak:

Godzilla az 1954-es mozis debütálása óta sok verziót megélt, de minden esély megvan rá, hogy ez is egy emlékezetes változat legyen. A film főszereplői között olyan japán színészek neveit találhatjuk, mint Ryunosuke Kamiki és Minami Hamabe. 

A film bemutatójára Japánban november 3-án, az Egyesült Államokban december 1-jén kerül sor, magyar premier még nincs.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.