Hirdetés

BRÉKING: Befutott A Hangya és a Darázs első trailere!

|

Minden összemegy A Hangya és a Darázs legelső előzetesében.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum még tovább bővül a Hangya folytatásával, amelyben a legapróbb hős már nem lesz egyedül a terepen, hanem segítőtársat is kap Darázs személyében. Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang szembesül döntéseinek következményeivel, mind hős, mind pedig apaként.

Hirdetés

Miközben próbálja helyretenni az életét mindkét fronton, Dr. Hank Pym és lánya Hope megkörnyékezik egy újabb küldetéssel. Scottnak újra fel kell húznia a zsugorító Hangya ruhát és ezúttal egy hasonló képességekkel rendelkező társsal is meg kell tanulnia együtt dolgozni, hogy felfedhessék a múlt titkait.

A Hangya és a Darázsban visszatér Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña és az Oscar-díjas Michael Douglas. A gárdát új csatlakozók is bővítik majd, névszerint Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Randall Park. Peyton Reed filmje 2018. július 5-én érkezik a mozikba. Íme az első kedvcsináló:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.