Hirdetés

Látványos A Hangya és a Darázs új trailere

|

Megérkezett A Hangya és a Darázs második előzetese, amiben sem humorból sem pedig akcióból nincs hiány.

Hirdetés

Ha volt már alkalmad megnézni a Bosszúállók: Végtelen háborút és úgy érzed jól esne egy könnyedebb hangvételű szuperhősmozi mellett kifújni magad, akkor jó hírünk van, mert hamarosan jön egy ilyen. A Hangya és a Darázs, aminek most futott be a második előzetese, még azelőtt játszódik, hogy Thanos elkezdte volna a végtlen kövek begyűjtését. Scott Langnek szembe kell néznie a Polgárháború eseményeinek következményeivel, amelyek nem csupán szuperhősként, hanem apaként is hatással vannak rá.

Hirdetés

A folytatásban azonban már nem lesz egyedül, hiszen Hope van Dyne is beszáll a küzdelembe, immáron Darázsként. A Hangya és Darázsban visszatér Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña és Michael Douglas. A stábhoz újként csatlakozik Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Randall Park.

Peyton Reed filmje 2018. július 5-én érkezik a mozikba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.