Hirdetés

A ház, amit Jack épített - a trailer alapján felkavaró filmet fogunk kapni

|

Lars von Trier tovább küzd démonjaival.

Hirdetés

Lars von Trier filmjeit vagy szereted, vagy nem. Középút nemigen van, ezen pedig nagyon úgy néz ki, hogy nem kíván változtatni legújabb filmje, A ház, amit Jack épített sem. A film előzetese olyan alkotást ígér, amelyet az ember csak hatalmas lelki gyötrelem árán képes majd végignézni.

Hirdetés

A film Jack-ről szól, akit Matt Dillon megformálásában ismerhetünk meg. Jack nem építész, viszont sorozatgyilkos és amint azt az előzetesből megtudjuk, ő mások könyörtelen kivégzésével próbálja kifejezni magát. Trier már korábban brutális filmet ígért és ha hihetünk a cannes-i reakcióknak, brutális filmet is kaptunk: többen kisétáltak a vetítésről és rosszul lettek a látottaktól. Ezzel együtt rengeteg kritikus hányja az epét és küldi el melegebb tájékra a rendezőt filmjével együtt. Öncélúságot kiáltanak, amit már nem először tesznek Triert illetően - hasonló kritikával illették A nimfomániást is, de ugyanígy az Antikrisztus is megkapta a magáét annak idején. Ami tehát biztos: emellett a film mellett nem lehet majd csak úgy elmenni és vagy így, vagy úgy, de sajátos, kellemetlen moziélményben lehet majd részünk novemberben, amikor országszerte bemutatják a hazai mozik. Aztán majd visszatérünk az öncélúság kérdésére. És most pedig nézzétek meg a trailert:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.