Hirdetés

A hét mesterlövész - mind a heten bemutatkoznak az új előzetesben

|

Kaptunk egy új előzetest a A hét mesterlövész remake-hez, ami azért nem lesz halálosan komoly.

Hirdetés

Eddig elég nagy a csend A hét mesterlövész remake körül, talán mert nem Tarantino rendezi, "csak" Antoine Fuqua (Kiképzés, Mélyütés). Legalább erre a filmre nem lehet majd ráhúzni, hogy  túl "fehér" lenne, mert kivételesen elég vegyesre sikerült a szereplőgárda: Denzel Washington, Chris Pratt, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Vincent D'Onofrio, Ethan Hawke, Martin Sensmeier, Peter Sarsgaard és Emma Bennett.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy eléggé ráfeküdtek a Galaxis őrzői féle csapatos tematikára, vagyis senki nem szeret igazán senkit, sokat poénkodnak miközben karakterizálnak, hogy a végén egy dinamikus csapatként szálljanak szembe az ellenséggel. Chris Pratt most is itt van, hogy feldobja a hangulatot és remélem, hogy működni fog a kémia. Ti várjátok ezt a filmet ezzel a szereplőgárdával, vagy jobb lett volna a polcon hagyni még egy darabig?

Premier szeptember 23-án és poszerünk is van:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.