Hirdetés

A hét pszichopata és a Shih-tzu - Magyar előzetes

|

Megkapta hivatalos magyar címét A Seven Psychopaths és ezzel együtt egy szinkronos előzetest is kijár a hazai nézőknek: december 6-án jön a A hét pszichopata és a Si-cu!

Hirdetés

A különc és első látásra könnyfakasztó történet szerint a Woody Harrelson alakította gengszternek ellopja a hőn szeretett kutyáját egy állástalan színész (Sam Rockwell), hogy ezzel segítsen egy profi kutyakereskedőt (Christopher Walken), akinek az a szokása, hogy az elrabolt ölebeket jelentős díj ellenében juttatja vissza tulajdonosukhoz. Farrell egy lecsúszott forgatókönyvírót alakít, aki ihlet hiányában Rockwellékkel lóg, hogy befejezhesse Seven Psychopats című írását. A rendező bevallása szerint a kutyakereskedők ötletét Jon Lovitz karakterétől kölcsönözte az Irány Colorado 2 című vígjátékból. A filmben olyan színészeket láthatunk december hatodikától (a magyar premier), mint Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken, Tom Waits, Abbie Cornish és Olga Kurylenko. A forgalmazást a Bing Bang Media vállalta magára.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.