Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Az első mozgókép

|

Több mint két percben elevenedik meg a Hobbit-trilógia második része, melyben a fő szerepet mindenki kedvenc varázslója, Gandalf kapta.

Hirdetés

A Smaug pusztasága alcímű rész eredetileg a két részesre tervezett Hobbit befejező fejezete lett volna, ám később jött a döntés, hogy trilógia legyen a dologból és ez került a második fokra. Sokan kérdeztétek kommentben, hogy az rendben van, hogy Gandalfék elérnek a sárkányhoz, de miből fog akkor állni a harmadik film? SPOILER: a második film valószínűleg magába foglalja majd a regény cselekményeit egészen addig, míg a csapat összeakaszkodik a sárkánnyal. Bőven marad még a harmadik filmre is történeti szál, gondoljunk csak az emberek városának támadására, a sárkány megölésére, az arany elosztására, majd a nagy csatára és végül még haza is kell érniük. Ez bőven kitehet egy két órás játékidőt! SPOILER VÉGE. A hobbit: Smaug pusztasága 2013. december 12-én érkezik hazánkba, Peter Jackson rendezésében, a Fórum Hungary forgalmazásában, az eddig megismert szereplők mellett természetesen újakkal kibővülve (Luke Evans, Evangeline Lilly, Stephen Fry és a többi).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.