Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Előzetes (Update)

|

A Warner Brothers végre kiadta A hobbit: Smaug Pusztasága várva várt első előzetesét és ahogy azt ígértük, sietve meg is osztjuk veletek.

Hirdetés

A hobbit folytatásában viszont látjuk a Gyűrűk Urából jól ismert Legolast (Orlando Bloom), illetve egy Tauriel (Evangeline Lilly) nevezetű tündeharcos is feltűnik, ráadásul már a trailerben is bemutatkoznak. Smaugot a sárkányt még továbbra is rejtegetik, de az előzetesben legalább már a fejét láthatjuk. Az előzetes fantasztikus, pörgős és akciódús ami remélhatőleg a filmre is jellemző lesz, a zene pedig, mint mindig, kiváló. A hobbit: Smaug pusztasága idén december 13-án érkezik Peter Jacksontól. Főbb szerepekben Martin Freeman, Ian McKellan, Richard Armitage, Cate Blanchett, Christopher Lee és Hugo Weaving. A trailerért kattints tovább. És most megyek megnézem vagy tízszer.

Update: magyar feliratos változattal kiegészítve!

Update: magyar szinkronos előzetes is van már!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.