Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Svédelt trailer

|

Szakavatott olvasóink már jól tudják, hogy mit jelent egy előzetes esetében a svédelt jelző, lényegében ugyanazon trailer rajongói, alacsony költségvetésből elkészített mása.

Hirdetés

Ezúttal egy hazai produktumról számolhatunk be A hobbit: Smaug pusztasága korábbi trailerével kapcsolatban, amelyet Varga Ákos osztott meg velünk Facebookon keresztül. A srácok profikat megszégyenítő módon oldották meg, hogy videójuk megszólalásig hasonlítson a Peter Jackson által megálmodott koncepcióhoz, noha ha egy kutya megenné, biztos, hogy megveszne tőle. A személyes kedvencem a főcím utáni utolsó jelenet, Smaug talán még jobban néz ki, mint az eredetiben, szinte hozzáképzelem Benedict Cumberbatch hangját. Nektek hogyan tetszik A hobbit: Smaug pusztasága magyarok által svédelt előzetese?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.