Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás – Szinkronos Trailer #2

|

Itt a pár nappal ezelőtt debütált, két és fél perc hosszúságú előzetes magyar szinkronos verziója, melyben a korábbi magyar trialerekkel szemben már az eredeti hangokat hallhatjuk!

Hirdetés

Már nézhető A hobbit: Váratlan utazás második trailerének szinkronos változata, melyben már azok a szinkronhangok hallhatóak, amik a moziváltozatban is fellelhetőek lesznek. Hivatalos sztori: Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békés napjait élő Zsákos Bilbó (Martin Freeman) izgalmas, de veszélyes kalandba keveredik: Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik fel a hobbit házánál és szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszavenniük az elveszett Erebort (a Törp Királyság), a rettegett sárkánytól, Szmógtól. Bilbó utazása során olyan lényekkel találkozik, mint a koboldok, az orkok, az óriáspókok és a Középfölde későbbi sorsát meghatározó Gollam. Ekkor válik a "drágaszág" tulajdonosává: egy kicsiny aranygyűrű kerül a birtokába, amely egész Középfölde sorsára hatással lesz, és amelyről Bilbó ekkor még semmit sem tud. A Hobbit: Váratlan utazás december 13-án kerül a hazai mozikba Peter Jackson rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.