Hirdetés

A holló - Trailerek, klippek, poszterek és egyéb érdekességek

|

Ki ne ismerné az 1809-ben született költőt, novellistát Edgar Allan Poe-t. Most a mozivásznon is meg fog jelenni karizmatikus alakja, egy igazán jónak ígérkező thrillerben.

Hirdetés

James McTeigue, a V, mint Vérbosszú rendezője vette kezébe a film munkálatait, Ben Livingston forgatókönyve alapján. Természetesen nem egy életrajzi műről van szó. Inkább Poe krimi novelláiból merítve egy "körömrágós" thrillert kapunk majd, április 27-én. A történetről annyit érdemes tudnunk, hogy költőnk (akit John Cusack alakít) 1840-ben, Baltimore-ban éli mindennapjait, míg egy borús napon az általa papírra vetett gyilkosságokat valaki el nem követi. Ezért akaratlanul is belekerül egy macska-egér játékba. Mivel tisztáznia kell a nevét, és ezen felül a gyilkosunk párbajra hívja ki zseniális elméjét azzal, hogy elrabolja szerelmét (Alice Eve), így mindenképp a nyomába kell erednie a tettesnek. Segítsége is akad, egy Emmett Fields (Luke Evans) nevű detektív. A továbbiakban láthattok 4 klipet, egy közel 4 perces így készült trailert, egy új trailert magyar felirattal, egy tv spotot, 2 posztert és pár érdekes információt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.