Hirdetés

A holnap határa - Trailer#1

|

Hétfőn megérkeztek az első hivatalos képek Tom Cruise legújabb filmjéből, az Edge of Tomorrowból, ma pedig az első hivatalos előzetes is befutott. Csekkoljátok! :)

Hirdetés

A történet szerint idegen faj érkezett a Földre  azért, hogy lemészárolja az emberiséget. A különböző nemzetek katonaságai egyesítették erejüket, hogy közösen vegyék föl a harcot a lények ellen. Bill Cage (Tom Cruise) is a katonák között van. Az egyik bevetés során azonban életét veszti, de ahelyett, hogy a Mennybe (vagy a Pokolba) kerülne ugyannak a napnak az elején ébred, és ugyanazt éli meg újra, meg újra. Azonban minden egyes nappal erősebb, és okosabb lesz, így lehetősége nyílik rá, hogy megmentse az emberiséget. További szereplők: Emily Blunt, Bill Paxton, Jeremy Piven. A filmet Doug Liman (Mr. és Mrs. Smith) rendezte. A premier külföldön 2014 júniusában várható.

Update: Megérkezett a magyar szinkronos előzetes a hazai forgalmazónak, az InterComnak hála! A hazai bemutató dátuma június 5.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.