Hirdetés

A Jurassic Island trailer alapján dinókból sosem elég

|

Vajon miért pont a Jurassic World: Világuralom premierjének évében jelenik meg ez a dinós kaland?

Hirdetés

A ZS-kategóriás műfaj képviselői ismét igyekeznek plusz bőrt lehúzni a mainstreamen érkező nagyobb blockbusterekről. Ez persze bevált szokás a trash filmek készítőinél, hogyha mondjuk abban az évben összeeresztik King Kongot Godzillával, akkor biztos, hogy kapunk egy hasonló felállást a Majomszörnnyel és az Óriásgyíkkal.

Hirdetés

Idén a nagy potenciált a Jurassic World: Világuralom kihasználásában látják egyesek, ennek megfelelően még áprilisban megkapjuk Dominic Ellis rendezőtől a Jurassic Islandet, melyhez most előzetes is dukál. Mozgóképen pedig még kínosabb az egész projekt, mint amire a cím alapján gondolnánk - bár bizonyára akadnak majd olyanok, akiket pont ez a '90-es évekre jellemző technikai megvalósítás fog meggyőzni a megtekintésre.

Az előzetes legváratlanabb húzása, hogy valamiféle zombi- vagy dinóvírus is tizedeli majd az őshüllőkkel teli szigetre érkezőket. Majd áruljátok el, hogy meghúzták-e azt az őrültséget, hogy egy emberből ember-dinó hibridet faragjanak.

A Jurassic Island április 5-től digitális formában, 11-től pedig DVD-n is megtekinthető lesz külföldön.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.