Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalom rendezőjének új filmje is a túlélésről szól, íme az első trailer

|

Meghökkentő igaz történet alapján.

Hirdetés

Időről időre emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy a legjobb forgatókönyveket az élet írja. Ennek újbóli bizonyításaként érkezik január elején a Netflixre J. A. Bayona (Jurassic World: Bukott birodalom, Szólít a szörny) új filmje, a Society of the Snow amelyben a hó és a fagy lesz a szereplők fő ellensége.

No meg persze a többi ember...

Hirdetés

A film alapjául szolgáló meghökkentő események már ihlettek egy alkotást az 1990-es években, azonban könnyen lehet, hogy ez lesz majd az az alkotás, ami igazán ismertté teszi az eseményeket. 1972-ben egy repülőgép lezuhant az Andok kellős közepén. A gépen egy rögbicsapat és annak kísérői utaztak, 45 utasból 29 élte túl a zuhanást. Nekik viszont a Föld legkegyetlenebb természeti viszonyai között kellett helytállnia ahhoz, hogy túléljenek. 

Bayona filmje a velencei filmfesztiválon debütált, és zömében pozitív kritikát kapott. A véleményformálók kiemelték, hogy a rendező a túlélés mellett a történet érzelmi oldalára is koncentrált. A film népes szereplőgárdájában többek között Enzo Vogrincic, Agustín Pardella, Matías Recalt, Esteban Bigliardi, Rafael Federman, Fernando Contigiani García és Francisco Romero is feltűnik. 

Jövőre ez lehet majd az egyik első filmelményünk, hiszen a Society of the Snow január 4-én érkezik a Netflixre. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.