Hirdetés

A kaptár: Megtorlás - Alice eredete

|

A Resident Evil játékokkal ellentétben a filmek főszereplője egy bizonyos Alice, aki már a legelső Kaptár epizód óta saját eredetének sztoriját próbálja összerakni, ami még így az ötödikre is olyan, mint egy molyrágta szita.

Hirdetés

A rajongók szemében remek összeállítást kaphatunk a Kaptár részek eddigi történetéről, legalábbis ami a főszereplő, Alice (Milla Jovovich) boldogulását illeti. Szépen egymás után megnézhetjük, hogy mi fontos történt vele az elmúlt öt epizód alapján és hogy mindezen események hová vezettek A kaptár: Megtorlás című film kicsúcsosodásában. A Paul W.S. Anderson által rendezett "horror" szeptember 13-án érkezik meg hozzánk a következő szereplőkkel: Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Shawn Roberts, Kevin Durand, Oded Fehr, Bingbing Li és Johann Urb.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.