Hirdetés

A kaptár: Megtorlás - Az első trailer (Update #2)

|

Milla Jovovich azt teszi, amihez a legjobban ért: Paul W.S. Anderson felesége, ami elég ahhoz, hogy a rendező zombikkal ugrassza össze két stukker és némi lassított felvételek segítségével.

Hirdetés

A kaptár: Megtorlás eddig ismert története: Továbbra is Alice (Milla Jovovich) jelenti az emberiség egyetlen reményét az Umbrella által elszabadított T-vírus fertőzte világban, ahol zombi zombinak farkasa. Alice felébredve egy lidérces álomból az Umbrella egyik titkos bázisán találja magát egyedül. Az épületben kutakodva sorra kerülnek elő zavaros múltjának egyre tisztább darabjai, és olyan válaszokat talál, amely alapjában véve változtatja meg eddigi életét. Alice ennek ellenére nem adja fel és továbbra is szeretne leszámolni azokkal, akik a világ zombivá válásáért felelősek. A túlélők között azonban akad új és régi ismerős is egyaránt, Alice és a csapat pedig nem adja fel a küzdelmet sem élőhalott, sem az idő ellen... A folytatásban helyet kapott a legelső, full trailer.

Update: Feliratos előzetesre cserélve!

Update #2: Szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.