Hirdetés

A kaptár: Megtorlás - Nyúlfarknyi Klippek

|

Ötödik alkalommal szembesülhetünk azzal, hogy a Kaptár széria alkotói egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset játszottak a Resident Evil játékokkal, ezért a minőségüket sem ismerik.

Hirdetés

Természetesen Mila Jovovich ennek csak örülhet, hiszen az ő karaktere egyedül a filmekben létezik, a játékváltozatban aligha. A kaptár: Megtorlás sztorijában továbbra is arra keresi a választ, hogy ki ő valójában és újra előkerülnek titokzatos információk a múltjával kapcsolatban. Nem szenvedünk hiányt zombikban és főgonoszokban sem, valamint az eddigi szinte összes ismerős karakter visszaköszön több-kevesebb ideig. A kaptár: Megtorlás szeptember 13-án éri el Magyarország partjait Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Alien vs. Predator, Halálfutam) rendezésében és írásában, Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Kevin Durand, Shawn Roberts, Oded Fehr, Bingbing Li és Johann Urb szereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.