Hirdetés

A kaput sem találják el a világ legbénább focistái Taika Waititi új filmjének előzetesében

|

A győztes gól főszerepében Michael Fassbendert üdvözölhetjük.

Hirdetés

Miközben összehozta a Thor: Szerelem és mennydörgést, valamint írja a Star Wars filmjét, és dolgozik temérdek másik projekten (mint például az Akira, a Flash Gordon és az Incal adaptációin), Taika Waititinek arra is jutott ideje, hogy vászonra vigyen egy megtörtént esetet. 

Waititi nem csupán a rendezést vállalta, de a forgatókönyvet is ő jegyzi Ian Morrisszal együtt (The Inbetweeners, Hétköznapi vámpírok - A sorozat). A forgatás már 2019-ben megkezdődött Honolulun, és 2020-ban be is fejezték, azonban a koronavírus-járvány és  azArmie Hammer botránya miatti újraforgatások miatt egészen 2023-ig kellett várnunk a bemutatóra. 

Hirdetés

A Next Goal Wins, avagy magyarul A győztes gól a 2014-ben bemutatott, hasonló című dokumentumfilmet adaptálja, amelyben egy új edző, Thomas Rongen (Michael Fassbender - Prometheus, X-Men filmek) igyekszik bajnok csapatot faragni egy apró csendes-óceáni állam, Szamoa válogatottjából, miután azok elszenvedték a futballtörténelem leglátványosabb vereségét (31:0-ra kaptak ki). Fassbenderen kívül a stábot erősíti Elisabeth Moss (A láthatatlan ember, A szolgálólány meséje), Rhys Darby (A zászlónk halált jelent, Jumanji-filmek) és Will Arnett (LEGO Batman: A film, Az ítélet: család) is, aki Armie Hammert váltotta le. Íme az első kedvcsináló: 

A győztes gólt november 30-tól nézhetitek majd a hazai mozikban. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.