Hirdetés

A kaszkadőr előzetesében Emily Blunt és Ryan Gosling alkot remek párost

|

David Leitch filmje a jövő év egyik kellemes meglepetése lehet.

Hirdetés

David Leitch már sokszor bizonyította, hogy képes szórakoztató akcióőrületeket rendezni. A John Wick első része után ő hozta tető alá az Atomszőkét, a Deadpool második részét, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-t, illetve A gyilkos járatot is.

Hirdetés

Az előzetes alapján hangulatát tekintve új filmje utóbbi mozihoz áll majd legközelebb. 

A kaszkadőr előzetesében Emily Blunt egy sikeres rendezőt alakít, aki legújabb akciófilmjében egy szakember segítségére szorul: ő lesz Ryan Gosling karaktere, akivel a nőnek korábban már volt dolga. Kettejük viszonya nem alakult jól, most viszont újra együtt kell dolgozniuk. Sőt, a férfit idővel egy veszélyes bűnténnyel is kapcsolatba hozzák, így egyszerre kell megmenteni saját életét és az említett filmet. 

A film a trailer alapján remekül ötvözi az akciójeleneteket és a humort, Blunt és Gosling párosa pedig már ez alapján is fantasztikusnak tűnik. Ráadásul nem lesznek egyedül ebben a filmben: a Ted Lassóból ismert Hannah Waddingham vagy a korábban is említett A gyilkos járatban feltűnő Aaron Taylor-Johnson neve ugyancsak garancia a minőségre. 

A film jövő február 29-én érkezik a hazai mozikba. Ti várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.