Hirdetés

Mókás trailert kapott a LEGO-kaland 2.

|

Emmetet és barátait ezúttal egy poszt-apokaliptikus világban láthatjuk viszont, ráadásul még itt sincsenek biztonságban a forgatókönyvíróktól. De mi ezzel csak nyerhetünk.

Hirdetés

Zajos sikert aratott 2014-ben Chris Miller és Phil Lord kockásított animációs filmje, a LEGO-kaland, amelynek egyik legfőbb erénye Batman karaktere volt. Az ebben az iterációban nem olyan sötét igazságosztó saját filmet kapott később LEGO Batman címmel, viszont eközben a Warner Bros. nem felejtette el berendelni a LEGO-kaland folytatását sem, amelyet már nem a Solo filmből kiebrudalt Miller-Lord duó, hanem Mike Mitchell (Szuper felsőtagozat, Trollok) és Trisha Gum (LEGO Batman: A film, Robot Chicken) párosa hozta össze. 

Hirdetés

A második részben természetesen visszatér a LEGO-kaland főhőse, Emmet (eredetiben Chris Pratt), valamint Batman (Will Arnett), Vadóc (Elizabeth Banks), Csoda Kitty (Alison Brie) és a többek is, hogy egy apokalipszis utáni világban próbáljanak megnevettetni minket. Remélhetőleg a folytatás is szupi-szuper lesz, mindenesetre az első trailer alapján mi már reménykedünk: 

Szinkronos: 

Angol:

A LEGO-kaland 2. premierje 2019. február 7-én esedékes hazánkban. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.