Hirdetés

Sziporkázó poénokkal teli A Lego-kaland 2 új előzetese

|

Második kedvcsinálójával jelentkezik A Lego-kaland folyatása, amiben már körvonalazódik, miről is fog szólni az igen várt második rész.

Hirdetés

2014-ben hatalmas meglepetésként robbant be A Lego-kaland, ami az előzetes elvárásokat bőven felülmúlta, és egy aranyos, szórakoztató és okos rajzfilmként maradt meg a köztudatban. A Warner Animation Group ezután egy rekeszizmokat megmozgató Lego Batman filmet tett le az asztalra, amit követett a kevésbé jól sikerült A LEGO Ninjago: Film. A Lego-kaland folytatását se felejtette el a csapat, jövő év elején érkezik Emmet történetének újabb felvonása, aminek előzetesét lentebb láthatjátok is.

Hirdetés

Úgy is lehet fogalmazni, hogy a történet pont ott veszi fel a fonalat, ahol az előző film végez ért: a LEGO DUPLO lények megérkeznek jól ismert szereplőink világába, és minden a feje tetejére áll. Főhőseinken múlik, hogy sikerül-e újra megmenti a világot, most is csatlakozik hozzájuk a híres képregényhős, Batman, és néhány új karakter is felbukkan.

A Lego-kaland 2 jövő év elején, 2019. február 7-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.