Hirdetés

A LEGO-kaland - Emmet karaktervideója

|

A héten érkezik meg a 2014-es év egyik legjobban várt animációs filmje, A LEGO-kaland következő előzetese, ám előtte még kapunk öt beharangozó videót, amely egy-egy karakterre fókuszál.

Hirdetés

Csütörtökön 18 órakor érkezik a korhatáros, magyar szinkronos előzetes, addig is öt jópoafa beharangozó videót nézhetünk meg A LEGO-kaland karaktereiről. Az első figura Emmet, érdemes szánni rá egy kis időt. A történetet nem felejtettétek el? Emlékeztető: Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova. A LEGO-kaland 2014. február hatodikán jelenik meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.