Hirdetés

A Love, Death + Robots 3. évada is igényes látványvilággal és ötletekkel kecsegtet

|

Befutott a május 20-án debütáló harmadik évad új trailere.

Hirdetés

Nem kell már sokat aludni, hogy a kritikusok által is elismert Love, Death + Robots új szezonjába belepillanthassunk a Netflixen. A május 20-án elrajtoló új évadban kilenc új történetet csodálhatunk meg kilenc különálló epizódban, amihez most egy kétperces kedvcsinálót is kidobott a streamingóriás.

Hirdetés

A harmadik felvonás is tartogat meglepetést a sci-fi és fantasy műfajok szerelmesei számára, hiszen Joe Abercrombie, Andrew Kevin Walker vagy Carlos Stevens is saját történetekkel rukkolnak elő. A sorozat rajongói számára pedig az lehet a bónusz, hogy a széria első folytatását is megkapjuk, a Three Robots: Exit Strategy című epizódban, melynek forgatókönyvét a sci-fi írólegenda, John Scalzi jegyezte.

Scalzi mellett a filmes berkekben világhírűvé vált David Fincher neve is felbukkan a közreműködő szakemberek között: ő a Bad Travelling című epizód direktori feladatait látta el, melyben egy cápavadász legénységnek egy óriásra nőtt rákkal kell megbirkóznia a nyílt tengeren. De ezen kívül kapunk sziréneket, feltuningolt gyilkos grizzlyt, intelligens patkányokat és még sok más hajmeresztő koncepciót. A trailer és az epizódok látványvilága igazából magukért beszélnek, úgyhogy már csak türelmesen ki kell várnunk azt a maradék másfél hetet az új részek érkezéséig.

Nektek melyik rész keltette fel leginkább az érdeklődéseteket a trailerből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.