Hirdetés

A magyar Charles Bronson mindenkit legyűr az Escape from Death Block 13 előzetesében

|

Robert Bronzi tisztában van genetikus adottságaival, és élvezi is a reflektorfényt.

Hirdetés

Az utóbbi évek trashfilmjeiben jártas olvasóinknak minden bizonnyal ismerősen csenghet Robert Bronzi, alias Kovács Róbert neve, de mi mindenesetre teljesen ledöbbentünk amikor szembejött velünk az Escape from Death Block 13 előzetese, melyben a reinkarnálódott Charles Bronson egy börtönlázadás kíséretében próbálja megbosszulni testvére gyilkosait és saját maga rosszakaróit. Aztán csak pislogtunk nagyokat, hogy ez nem egy 80-as évekből fennmaradt titkos film, hanem egy 2021-es alkotás, melyben Bronson kiköpött hasonmása aprítja a népet.

Hirdetés

Bronzi nemcsak művésznevével, hanem a legendás színész által kedvelt műfajfilmek készítésével is tiszteleg Bronson előtt, persze szigorúan az exploitation keretek között maradva. A Magyarországon korábban kertészként és lótenyésztőként tevékenykedő Bronzi éveken keresztül hallgatta, amint mások neki szegezték a kérdést, hogy tisztában van-e vele, mennyire hasonlít Charles Bronsonra. Idővel munkatársai kezdték el Bronziként becézni, ami végül a színésznevében is fennmaradt.

Ami pedig a filmet és a trailert illeti, azt hisszük nincs is szebb dolog annál, mint amikor a magyarságát a történetben is felvállaló színész egy egész börtönnyi rosszfiút állít maga mögé, hogy elbánjanak a törvény korrupt embereivel. Reméljük, adtunk egy jó ajánlót egy unalmas őszi/téli délutánra. Az Escape from Death Block 13 november 2-án debütál streaming felületeken, majd december közepén érkezik DVD-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.