Hirdetés

A majmok bolygója: Forradalom LEGO verziója

|

Ez egy remek nap a LEGO-imádók számára. Nemrég kiderült, hogy a LEGO kaland folytatásán már nagy erőkkel dolgoznak, erre befut egy rajongók által készített előzetes a nem sokára megjelenő Majmok bolygója filmről, egy kis csavarral persze.

Hirdetés

A történelem már számtalanszor bebizonyította, hogy a rajongók elvetemült dolgokra képesek. Valami ilyesmi történt most is, amikor egy csapat úgy döntött, hogy képkockáról képkockára lemásolja a film előzetesét LEGO építőelemekkel. Ne feledjétek, az új Majmok bolygója idén júliusban debütál és 3D-ben is megtekinthető lesz! A címre vagy a továbbra kattintva megnézhetitek az eredetivel együtt a kockásított verziót is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.