Hirdetés

A megtisztulás nem érhet véget a The Forever Purge előzetesében

|

Az igazi "móka" csak most kezdődik.

Hirdetés

A 2013-as A bűn éjszakája egy egyszerű képletre lett felhúzva: mi van akkor, ha adódik minden évben egyetlen olyan éjjel, amikor bármi bűnt elkövethetsz legálisan, büntetlenül? James DeMonaco filmje elért annyi bevételt (89.3 millió dollár), hogy indokolttá váljék néhány folytatás is. A legújabb (szám szerint az ötödik) rész legújabb előzetesét már meg is tekinthetjük. 

Hirdetés

A The Forever Purge címre hallgató filmet eredetileg már bemutatták volna tavaly júliusban, ám a Covid rendesen közbeszólt, így csak most lesz a mozipremierje július másodikán (a Universal jóvoltából). A film sztorija valamelyest csavar majd egyet az eddigiek koncepcióján és ezúttal a megtisztulás éjszakáját követő napon fog játszódni - ám ahelyett, hogy hőseink fellélegeznének, kiderül számukra, hogy egy csapat lázongó áthágja a szabályokat és akkor kezd el tombolni, amikor senki nem számít rá. 

Az eddigiekhez idomulva, ez a film is kellően vadnak és erőszakosnak ígérkezik megannyi kreatív gyilkolászással és vérontással. Kérdés csak az, hogy mennyire lesz képes újat mutatni, érdemben hozzászólni bármit is az eddigiekhez. Reméljük, sikerül neki. De ha más nem, hát kapunk egy újabb, ultraerőszakos fantazmagóriát arról, hogy az emberben milyen rejtett démonok bújnak meg. A filmet Everardo Gout (a Mars - Utunk a vörös bolygóra című sorozat direktora) rendezi, a forgatókönyvet James DeMonaco jegyzi, a főszereplők között pedig láthatjuk majd Ana de la Reguerát (Minden, minden), Tenoch Huertát (Tigers Are Not Afraid), valamint Josh Lucas-t (Hulk; J. Edgar), valamint Will Patton-t (Postman - A jövő hírnöke). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.