Hirdetés

Jason Statham magyarul is igazi Mestergyilkos

|

A mestergyilkos is feltámadva folytatja és ehhez itt a szinkronos előzetes.

Hirdetés

Kétségtelenül nagyon díjaztuk, hogy Jason Statham saját karrierjéből csinált hülyét A kémben, de úgy fest, hogy visszatér a régi jól bevált "előbb ütök, aztán sem kérdezek" metódushoz, nyilván azért, hogy maradjon valami Rick Ford anekdota a későbbiekre is. Arthur Bishop kalandjai 5 év után folytatódnak, és ezúttal szegődik mellé egy még mindig dögös Jessica Alba, meg egy röhejes szakállal ellátott Tommy Lee Jones.

Hirdetés

Remélhetőleg a szinkronos előzetesben hallható leosztás érvényesül majd a végleges magyar változatban is. Természetesen "The Stath" most is Epres Attila hangján keveredik képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe, ahogy az Oscar-díjas Jones is Reviczky Gábor hangján hallható, aki nem először szólaltatja meg a bulldog képű (és mosolyú) aktort. A rendezői székben Simon Westet az a Dennis Gansel, akinek a filmográfiája minimum érdekes olyan alkotásokkal, mint a Csajok a csúcson, a Napola - A Führer elit csapata, vagy a Die Welle - A hullám. A film szeptember elsején támadja be a honi mozikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.