Hirdetés

A Minyonok: Gru színre lép új előzetessel emlékeztet minket arra, hogy lassan itt a premier

|

Gru eredettörténetét is megkapjuk hamarosan.

Hirdetés

Nem kell már sokat várni a Gru és Minyonok rajongóinak arra, hogy visszatérjenek a kedvenceik. A hónap végén ugyanis befut a Minyonok folytatása, a Minyonok: Gru színre lép, mely a címéből adódóan Gru eredettörténetét meséli majd el. Ehhez érkezett meg nemrég a legújabb előzetes.

Hirdetés

A történet a 12 éves Gru körül forog az 1970-es évek külvárosában, aki azt tervezi, hogy a pincéjéből indulva átveszi az uralmat világ felett, ez azonban nyilvánvalóan nem megy olyan jól. Hamarosan váratlanul egyesíti erőit egy csapat minyonnal, köztük Kevinnel, Stuarttal, Bobbal és Ottóval, akikkel közösen megtervezik első fegyvereiket, és alig várják, hogy végrehajtsák első küldetéseiket. Ezt viszont a már csúcsra ért bűnözők nem nézik jó szemmel, és szeretnék idő előtt eltenni láb alól az ifjú Grút.

A filmben az eredeti verzióban ismét Steve Carell kölcsönzi a még fiatal Grúnak a hangját, rajta kívül pedig hallhatjuk majd Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh, Dolph Lundgren vagy éppen Danny Trejo orgánumát is. A Minyonok: Gru színre lép idehaza egy nappal az amerikai premier előtt, június 30-án érkezik a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.