Hirdetés

A múmia szinkronos trailer - elszabadult a Universal új szörnye

|

Ahogy a Universal megígérte, a minap megmutatta A múmia reboot legelső, rögtön szinkronosan is nézhető trailerét, amelyet akár úgy is jellemezhetnénk, mint "Mission: Impossible - Múmia Protokoll".

Hirdetés

Jövő nyáron rajtol el a Universal szörnyuniverzuma, amelynek első építő köve A múmia reboot lesz (Az ismeretlen Drakulát valószínűleg nem veszik ide, de Luke Evanst állítólag megtartják), ebben már felbukkan Dr. Jekyll is Russell Crowe képében. 

Hirdetés

A hazánkban 2017. június 8-án debütáló A múmia rebootot Alex Kurtzman (Az Álmosvölgy legendája, Hawaii Five-O, Star Trek, A rejtély) rendezésében láthatjuk majd a főszerepben Tom Cruise-zal és Sofia Boutellával, aki a címszereplő ocsmányságot kelti életre. Talán mi láttunk mostanában túl sok CGI parádét és/vagy üres akciófilmet, talán nem, mindenesetre a legelső, odafent megtekinthető előzetes egyelőre nem fest túl biztató képet, de ne legyen igazunk. 

Remélhetőleg a Universal marketingesei a következő kedvcsinálóra már villantanak valami komolyabbat is, mert ez jelenleg csak olyannak tűnik, mint egy átlagos Tom Cruise akciózás egy kis Múmiával fűszerezve. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.