Hirdetés

A nagy Gatsby - Az első lenyűgöző trailer (Update)

|

F. Scott Fitzgerald 1925-ben kiadott regényének adaptációjából Baz Luhrmann készít egész estés, 3D-ben tervezett filmet, amelynek álomstábja van, és befutott az első kiváló trailere is.

Hirdetés

Nick Carraway (Tobey Maguire) 1922-ben New Yorkba költözik, hogy megtapasztalja az olyan sokra tartott és híresnek számító amerikai álmot, ám csupán laza erkölcsökbe, csempészésbe és jazz-be botlik. Nick Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) mellé költözik, akiről hamar kiderül, hogy egy rendkívüli stílussal megáldott milliomos, és eléri a szerelem is egy feltűnően csinos, Daisy (Carey Mulligan) nevű hölgy személyében. A szerelemhez azonban nem elég egy sármos mosoly, ugyanis mindketten különböző körökben mozognak, ezért Nick-nek muszáj pénzhez jutnia: céljai elérésének érdekében beszáll Gatsby kétes üzleteibe, melynek köszönhetően dőlni kezd hozzá a lé. Minden erőfeszítése ellenére időközben Daisy hozzámegy egy rendkívül befolyásos és gazdag férfihoz, Tom Buchananhez (Joel Edgerton) ám Nick nem adja fel, és továbbra is eltöktélt szándéka, hogy megszerezze a nőt az újdonsült fenyegető férj ellenére is....

Update: Kiegészítve az első szinkronos előzetessel, az InterCom jóvoltából!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.