Hirdetés

A Netflix áprilisban elmerül a Heavy Metalban: Metal Lord előzetes

|

A korhatáros film szintlépést akar végrehajtani a Rocksulihoz képest.

Hirdetés

Richard Linklater még 2003-ban mutatta be a Rocksuli című filmjén keresztül, hogy az iskolai években mennyire fontos a rockzene és a közösség. Sajnos az azóta eltelt majd két évtizedben a rockzene és annak árnyalatai nem igazán találtak otthonra a mainstream filmekben. A Netflix azonban az április 8-án érkező Metal Lords című tartalmával igyekszik majd ezt az űrt pótolni a rock és heavy metal zene szerelmesei számára.

Hirdetés

A film trailere is befutott, és az már rögtön megnyugtathatja a fanyalgókat, hogy korhatáros alkotás érkezik Peter Sollett rendezőtől, amihez D.B. Weiss (Trónok harca) íróként asszisztált. A Metal Lordsban Jaeden Martell és Adrian Greensmith tini karakterei akarják megnyerni a "Bandák háborúját", ám hiányzik egy basszusgitáros az együttesből. Kapóra jön a csellista Emily (Isis Hainsworth), aki a klasszikus zene imádatának álcája mögött metal hajlamokat rejteget.

Káromkodásból és erőszakból nem lesz hiány, ahogy a múltidézésből sem, hiszen már a trailerben is olyan klasszikus bandák sejlenek fel, mint a Black Sabbath, Arkham, Ozzy Osbourne vagy az Anthrax, úgyhogy a nosztalgia faktor is segíthet a Netflixnek a nézettségi adatok feltornázásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.