Hirdetés

A Netflix és Peter Dinklage a szektavezetők világába repítenek el minket

|

A hatrészes Hogyan váljunk szektavezérré szériát eredeti hangon Peter Dinklage fogja narrálni.

Hirdetés

A Netflix már így is a sorozatgyilkos tartalmak rajongóinak Mekkája volt, annyi hírhedt gyilkos sztoriját dolgozták már fel különböző sorozatokon vagy filmeken keresztül. Most, hogy a leghírhedtebbek történetét már kipipálták, elérkezett az idő, hogy bátran nyissanak újabb irányokba.

Július 28-án pedig érkezik is a hatrészes sorozat, a Hogyan váljunk szektavezérré, mely nem árul zsákbamacskát a címével a tartalmat illetően. Az alábbi rövid előzetessel pedig elkezdhetünk hangolódni erre a furcsa és ijesztő világra.

Hirdetés

A mostani felvonás egyben a Hogyan váljunk zsarnokká folytatásaként is értelmezhető, legalábbis a koncepció magva ugyanaz maradt: mindkét széria a negatív jelenségek sikerének a hátterét mutatja be. Bár a trailer nem lövi le, hogy pontosan milyen szekták és vezérek kerülnek górcső alá, a képekből azért be lehet azonosítani a Manson klánt, Jonestownt és a Menny kapuját.

A néző tehát rögtön belecsöppenhet a dolgok sűrűjébe a témán belül, amit eredeti hang mellett Peter Dinklage narrálásával követhetünk végig.

Ti adtok esélyt a Netflix új dokuszériájának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.