Hirdetés

A Netflix trollokkal fog riogatni minket - itt a Troll előzetese

|

A skandináv mitológia leghíresebb szörnyei kapnak saját filmet a streamingplatformon.

Hirdetés

A found footage zsáner egyik legizgalmasabb ékköve a 2010-es A trollvadász, mely gyönyörűen viszi be a gyanútlan nézőt a trollokkal teli norvég erdőbe. A mitikus lények érthetetlen módon azóta sem hódították meg a horrorfilmek zsánerét, és továbbra is kuriózumnak számít, ha éppenséggel egy-két alkotásban felbukkannak. Ám pont ettől válik izgalmassá a Netflix új filmje, a nemes egyszerűséggel Trollra elnevezett projekt, mely rövid, de annál hangulatosabb előzetessel jelentkezik.

Hirdetés

A filmet Roar Uthaug rendezte, és a Dovre hegység legendás élőlényét mutatja be, mely 1000 év után először ébred fel a norvég vadonban. Uthaug saját elmondása szerint több mint 20 éve érlelődött benne a koncepció, úgyhogy igazi szerelemprojektről van szó - ezek általában pedig jól szoktak elsülni.

Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.