Hirdetés

A Netflixet is beveszik Johnny Knoxville-ék

|

Érkezik a Jackass 4.5 a streamingóriásra.

Hirdetés

Valószínűleg még szakmai berkekben is rághatták a körmüket az emberek, hogy miként validálják a legújabb Jackass film, a Jackass Forever moziba küldését, de aztán a nézők végül eldöntötték a dilemmát: Johnny Knoxville-ék potom gyártási költségek mellett kanalaztak össze több mint 80 millió dollárt világszerte.

Hirdetés

És bár az ehhez hasonló pénzügyi teljesítmény általában rögtön zöld lámpát biztosít a folytatások számára, a srácok egyelőre elzárkóztak a Jackass 5 közeljövőbeli elkészítésétől.

Aggodalomra semmi ok azonban, hiszen Knoxville-ék összeálltak a Netflixszel, melynek májusi kínálatába fog érkezni a Jackass 4.5. Ebben a kiadásban új feladatok elé állították hőseinket, akiknek újabb fájdalmas próbatételeken kell átesniük, a nézők legnagyobb szórakoztatására. A Netflix már ki is dobott egy ízelítőt a május 20-án érkező Jackass 4.5-ből, ami alapján látható, hogy a srácok nem húzták be a kéziféket erre az epizódra sem.

Ti belenéztek majd az újabb szórakoztató önkínzásba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.