Hirdetés

A pornóipar árnyoldalai, avagy trailert kapott a Pleasure

|

Nem minden szép és jó, ami ragyogónak tűnik.

Hirdetés

Ninja Thyberg filmje, a Pleasure már egyszer bemutatásra került a Sundance Filmfesztivál online programjában: annak keretén belül kifejezetten jó kritikákat kapott, becsülve a film őszinteségét és kendőzetlenségét. Most végre a "mezei" filmnézők is kapnak egy kis bepillantást abba, hogy miről is van szó, valamint az is kiderült végre, hogy mikor kerül bemutatásra az amerikai mozikban. 

Hirdetés

A Pleasure című film egy feltörekvőben lévő fiatal lányról, Linnéáról (Sofia Kappel) szól, aki be akar törni a pornószakmába. Ez természetesen nem megy olyan könnyen, ahogyan azt elsőre elképzelte és útja során megannyi fájó kompromisszumot kell kötnie, arról nem is beszélve, hogy lassanként az is összemosódik számára, hogy kit nevezhet igazi barátnak és ki az, aki csak kihasználja őt. 

A film tehát bizonyos értelemben a megszokott útvonalon halad, hiszen itt is, mint megannyi másik alkotásban, végignézhetjük, amint hősünket szépen elcsábítja a hírnév, a pénz, a csillogás, hogy aztán egy idő után teljesen eltorzuljon a világ- és énképe. Thyberg egyébként egy korábbi rövidfilmjét vette alapul ehhez a nagyjátékfilmhez. Az azonos címmel rendelkező filmben egy olyan színésznőt ismerhettünk meg, akinek egy bizonyosfajta aktust kellett "végrehajtania" ahhoz, hogy megmentse saját munkáját. 

Eredetileg az A24 karolta fel az alkotást, ám végül nem tudtak megegyezni a rendezővel és ejtették az üzletet. Ezt követően a Neon volt az, amely beállt a projekt mögé, ők pedig még garantálni is tudták azt, hogy a vágatlan, a rendező elképzelését maximálisan prezentáló verziót fogják a nézők elé tárni. A filmben Sofia Kappelen kívül láthatjuk még Evelyn Claire-t, Zelda Morrison-t, Kendra Spade-et, valamint Chris Cockot is (egy pillanatra itt azt hittem, másik nevet látok, de mégsem). A film rendezőjének ez az első nagyjátékfilmje. Május 13-án fogják bemutatni New Yorkban és Los Angelesben. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.