Hirdetés

A Sharktopus remake pusztít, itt az új cápás film előzetese

|

Soha nem elég a veszélyes szörnyetegekből.

Hirdetés

A Sharktopus a 2010-es évek elején óriási sikert aratott, a hasonló produkciókra (is) szakosodó SyFy csatorna bizalmat szavazott a trashfilmes körökben ismert Julie és Roger Corman producerpárosnak, az eredményt pedig már ismerjük: az ironikus fogyasztás, az "olyan rossz, hogy már jó" típusú nézői stratégiák mintadarabja lett a film. 

Úgy tűnik, a sikert a kínaiak is elirigyelték és még őrültebb látványvilággal licitáltak rá az eredeti alkotásra.

Hirdetés

Főszereplőnk egy anya (Michelle Ye), aki szeretné megmenteni a ritka betegségben szenvedő kisfiát. Ám hamarosan kiderül, hogy a főnöke a gyógyszer kutatása helyett egy titkos kísérletet tervez, amiben központi szerep jut a Sharktopus nevű veszélyes szörnyetegnek. Ezen a ponton pedig már minden bizonnyal érezzük, hogy a veszély közeleg, hamarosan elindul a pusztítás. 

Az előzetes nem árul zsákbamacskát, igazi őrültségre számíthatunk, amiben persze senki sincs biztonságban.  A film már elérhető Kínában, de arról egyelőre nincs információ, hogy más országokban látható lesz-e. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.